Meet SupWiz at ’Offentlig Digitalisering 2018’

SupWiz will be present at "Offentlig Digitalisering 2018" hosted by Dansk IT.
More information below in Danish:

od18.png

Mød SupWiz til Offentlig Digitalisering 2018.

SupWiz vil være til stede med en stand på Offentlig Digitalisering 2018, som afholdes af Dansk IT d. 14. og 15. marts 2018.

Kom og snak med os om hvordan kunstig intelligens kan være med til at transformere service og support for kunder og borgere.
Vi glæder os til en god konference med en masse spændende foredrag og stor fokus på at udnytte kunstig intelligens bedre i den offentlige sektor.

Hvis muligt, lad os vide på forhånd hvornår du/I kommer forbi vores stand, så vi er sikre på at være tilgængelige.
Kontakt: Søren Dahlgaard, Chief AI Officer, +45 27 59 84 99, s.dahlgaard@supwiz.com

Vi er at finde på stand G. Vel mødt!

Om Offentlig Digitalisering 2018
Konferencen er ’stedet’, hvor alle der arbejder med offentlig digitalisering kan mødes og debattere de udfordringer og muligheder, som digitaliseringen afføder. Konferencen trækker over 1.500 deltagere fra hele Danmark – lige fra borgerservicemedarbejderen i kommunen til it-direktøren i den offentlige myndighed. På konferencen kan du blive inspireret, udveksle idéer og ikke mindst netværke.
Læs mere om konferencen her.

Om SupWiz
SupWiz udvikler machine learning værktøjer til den næste generation af kundeservice og support med fokus på at levere en bedre kundeoplevelse. Løsningen bruger avancerede deep learning værktøjer og kommer i form af chat bots, automatisk understøttelse af sagshåndtering samt selvhjælpsfunktioner til brugere og agenter. I dag arbejder SupWiz med firmaer og offentlige institutioner som NNIT, One.com, Københavns Kommune og Erhvervsstyrelsen, og har et hold af algoritme og machine learning eksperter som er enestående i markedet.